Démuth, Zsanett (2016) Totutejből készült pre- és probiotikus készítmény fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegDemuth_Zsanett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ381912; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 43-46.; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Totutej; Prebiotikumok; Probiotikumok; Joghurtok; Állományvizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:17 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5172 |


