Zsuga, Imre (2014) Tokaji élesztőtörzsek összehasonlító értékelése száraz Furmint készítése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zsuga_Imre.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zsuga_Imre.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371383; Budapest; Szőlész-borász mérnöki Bsc szak; Bibliogr.: p. 38-39.; Bor. tanszéki jel; Starter kultúra; Szelekció; Tokaj-hegyaljai borvidék; Borélesztők; Furmint; Saccharomyces cerevisiae; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 09:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5161 |