MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tokaji élesztőtörzsek összehasonlító értékelése száraz Furmint készítése során

Zsuga, Imre (2014) Tokaji élesztőtörzsek összehasonlító értékelése száraz Furmint készítése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Zsuga_Imre.pdf] Szöveg
Zsuga_Imre.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371383; Budapest; Szőlész-borász mérnöki Bsc szak; Bibliogr.: p. 38-39.; Bor. tanszéki jel; Starter kultúra; Szelekció; Tokaj-hegyaljai borvidék; Borélesztők; Furmint; Saccharomyces cerevisiae;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 09:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Magyar, Ildikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5161
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése