MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tokaj-Hegyalján készült Furmint és Hárslevelű borokon végzett héjon erjesztési technológia összehasonlítása a hagyományos erjesztési módokkal

Varga, Laura (2016) Tokaj-Hegyalján készült Furmint és Hárslevelű borokon végzett héjon erjesztési technológia összehasonlítása a hagyományos erjesztési módokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Laura.pdf] Szöveg
Varga_Laura.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (720kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371734; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 26.; Bor. tanszéki jel; Tokaj-hegyaljai borvidék; Furmint; Hárslevelű; Héjonerjesztés; Borvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 09:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5156
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése