Varga, Laura (2016) Tokaj-Hegyalján készült Furmint és Hárslevelű borokon végzett héjon erjesztési technológia összehasonlítása a hagyományos erjesztési módokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegVarga_Laura.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (720kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371734; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 26.; Bor. tanszéki jel; Tokaj-hegyaljai borvidék; Furmint; Hárslevelű; Héjonerjesztés; Borvizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 09:00 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5156 |


