MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tojásfehérje-lé hő és nagy hidrosztatikai nyomású kezelése és tárolása, és ezek hatásának vizsgálata a mikrobiológiai stabilitásra és fehérjékre

Kovács, Ingrid (2015) Tojásfehérje-lé hő és nagy hidrosztatikai nyomású kezelése és tárolása, és ezek hatásának vizsgálata a mikrobiológiai stabilitásra és fehérjékre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Ingrid.pdf] Szöveg
Kovacs_Ingrid.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370400; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 56-58.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Szalmonella;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5147
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése