Kovács, Ingrid (2015) Tojásfehérje-lé hő és nagy hidrosztatikai nyomású kezelése és tárolása, és ezek hatásának vizsgálata a mikrobiológiai stabilitásra és fehérjékre. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKovacs_Ingrid.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370400; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 56-58.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Szalmonella; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:55 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5147 |


