Szedlák, Dóra (2014) Tojásfehérje készítmény termékfejlesztése az állomány és a fehérje denaturációs változások mérésével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegSzedlak_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370954; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Tojásfehérje; Pudingok; Élelmiszer-adalékanyagok; Állományvizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 08:57 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5146 |


