MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tojásfehérje alapú tejtermék-analógok érzékszervi tulajdonságainak és prebiotikus hatásának kialakítása

Lévay, Lilla (2020) Tojásfehérje alapú tejtermék-analógok érzékszervi tulajdonságainak és prebiotikus hatásának kialakítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Levay_Lilla_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Levay_Lilla_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430262; Budapest; Bibliogr.: fol 52-54.; Ht. tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Totutej; Tojásfehérje; Édesítőszerek; Gyümölcskrém; Kakaó; Kávé; Reggeli ital;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
Konzulens
Németh, Csaba
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5144
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése