Lévay, Lilla (2020) Tojásfehérje alapú tejtermék-analógok érzékszervi tulajdonságainak és prebiotikus hatásának kialakítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Levay_Lilla_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Levay_Lilla_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430262; Budapest; Bibliogr.: fol 52-54.; Ht. tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Totutej; Tojásfehérje; Édesítőszerek; Gyümölcskrém; Kakaó; Kávé; Reggeli ital; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - Konzulens Németh, Csaba - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5144 |