MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tojásfehérje alapú készítmény vizsgálata élelmiszerek fehérjedúsítása céljából

Gasparin, Anett Katalin (2015) Tojásfehérje alapú készítmény vizsgálata élelmiszerek fehérjedúsítása céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gasparin_Anett_Katalin.pdf] Szöveg
Gasparin_Anett_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370083; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 34-36.; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Túrókészítmények; Krémtúrók; Gél-elektroforézis; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5143
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése