Gasparin, Anett Katalin (2015) Tojásfehérje alapú készítmény vizsgálata élelmiszerek fehérjedúsítása céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gasparin_Anett_Katalin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gasparin_Anett_Katalin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370083; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 34-36.; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Túrókészítmények; Krémtúrók; Gél-elektroforézis; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5143 |