Bíróová, Csilla (2013) Bevezető kísérletek gluténmentes, rizs bázisú rétes tészta fejlesztésére rost-, rezisztens keményítő-, alfa-amiláz enzim készítmények, valamint tojásfehérjepor kombinált alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegBiroova_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ333745; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 45-47.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Rizs; Tésztavizsgálat; Tészták; Tésztaipari alapanyagok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 10:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/512 |


