MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

The Effect of Microwave Treatment and Solvents on the Colour Stability of Rosemary (Rosmarinus Officinalis L.) and its Application in Strawberry Juice

Syafni Khairiyah, Szabolcs (2020) The Effect of Microwave Treatment and Solvents on the Colour Stability of Rosemary (Rosmarinus Officinalis L.) and its Application in Strawberry Juice. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Syafni_Khairiyah.pdf] Szöveg
Syafni_Khairiyah.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403580; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 37-41.; Gb. tanszéki jel; Szamócalé; Mikrohullámú technika; Rozmaring; Színstabilitás; Oldószerek; Antociánok; Antioxidánsok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 10:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
Konzulens
Vatai, Gyula
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5119
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése