Syafni Khairiyah, Szabolcs (2020) The Effect of Microwave Treatment and Solvents on the Colour Stability of Rosemary (Rosmarinus Officinalis L.) and its Application in Strawberry Juice. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Syafni_Khairiyah.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Syafni_Khairiyah.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403580; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 37-41.; Gb. tanszéki jel; Szamócalé; Mikrohullámú technika; Rozmaring; Színstabilitás; Oldószerek; Antociánok; Antioxidánsok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 10:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - Konzulens Vatai, Gyula - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5119 |