Hyross, Balázs (2019) Besűrítéses vízelvonással történő tartósítás fejlődése : Bucher Unipektin. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hyross_Balazs_3L.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hyross_Balazs_3L.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398268; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Kot. tanszéki jel; Besűrítés; Tartósítóipari technológiák; Szárítás-technológia; Aszeptikus technológia; Pasztőrözés; MVR technológia; Bepárló készülék; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 10:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/510 |