MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Besűrítéses vízelvonással történő tartósítás fejlődése : Bucher Unipektin

Hyross, Balázs (2019) Besűrítéses vízelvonással történő tartósítás fejlődése : Bucher Unipektin. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hyross_Balazs_3L.pdf] Szöveg
Hyross_Balazs_3L.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398268; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Kot. tanszéki jel; Besűrítés; Tartósítóipari technológiák; Szárítás-technológia; Aszeptikus technológia; Pasztőrözés; MVR technológia; Bepárló készülék;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 10:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/510
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése