Kovács Mónika, Zita (2020) Természetes színezékekkel dúsított, gluténmentes palacsinta minták biokémiai és érzékszervi jellemzése tárolási kísérletek során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Monika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Monika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427323; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.48-51.; Gb. tanszéki jel; Palacsinta; Tésztaipari technológia; Természetes színezékek; Gluténmentes élelmiszerek; Zabliszt; Rózsák; Árvácska; Ehető növények; Vákuum-csomagolás; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5084 |