MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Természetes összetevőkből készült ízesített jégkása termékfejlesztése

Simon, Natália (2016) Természetes összetevőkből készült ízesített jégkása termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Simon_Natalia.pdf] Szöveg
Simon_Natalia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376223; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Ht. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Jégkása; DSC-technika; Fagyasztott élelmiszerek; Meggy; pH-érték; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Kaszab, Tímea
-
-
Konzulens
Gere, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5082
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése