Pap, Orsolya (2018) Termékspecifikus érzékszervi referencia sztenderdek összehasonlító elemzése a bor példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegPap_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389287; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [31-32.]; ÁÉ. tanszéki jel; Borbírálat; Érzékszervi vizsgálat; Aromavizsgálat; Színvizsgálat; Referencia anyag; Fogyasztói magatartás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 13:21 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5065 |


