Vas, Anna (2019) Tejsavófehérje koncentrátumok hamisításának kimutathatósága közeli infravörös spektroszkópiával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vas_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vas_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397203; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc), Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 43-48.; Fi. tanszéki jel; Élelmiszer-hamisítás; Tejsavó protein; Táplálékkiegészítők; NIR/NIT spektroszkópia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5028 |