MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejsavasan erjesztett zöldséglevek előállítása gyökérzöldségekből

Kalóczkai, Krisztina (2013) Tejsavasan erjesztett zöldséglevek előállítása gyökérzöldségekből. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kaloczkai_Krisztina.pdf] Szöveg
Kaloczkai_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333777; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 51-52.; Kot. tanszéki jel; Tejsavas erjesztés; Céklalé; Sárgarépalé; Zeller; Zöldséglevek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 15:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5021
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése