MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejporral dúsított szeletesárú gyártmányfejlesztése

Kovács, Anikó (2016) Tejporral dúsított szeletesárú gyártmányfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Aniko.pdf] Szöveg
Kovacs_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382708; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Gb. tanszéki jel; Fehérjeszelet; Édesipari technológia; Táplálkozási érték; Érzékszervi vizsgálat; Tejpor;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 13:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5019
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése