Csapó, Renáta (2017) A tejfehérje allergiával és laktózintoleranciával élők élelmiszerei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegCsapo_Renata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ375419; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 54-57.; Ék. tanszéki jel; Tejfehérje; Tejcukorérzékenység; Tejallergia; Laktózmentes termékek; Csecsemőtápszer; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:16 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mednyánszky, Zsuzsa - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5013 |


