MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A tejfehérje allergiával és laktózintoleranciával élők élelmiszerei

Csapó, Renáta (2017) A tejfehérje allergiával és laktózintoleranciával élők élelmiszerei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csapo_Renata.pdf] Szöveg
Csapo_Renata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375419; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 54-57.; Ék. tanszéki jel; Tejfehérje; Tejcukorérzékenység; Tejallergia; Laktózmentes termékek; Csecsemőtápszer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsa
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5013
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése