Kovács, Anna Zsófia (2018) Tejanalóg élelmiszerek technológiai megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegOsszefoglalo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (47kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389495; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy stakirány; Bibliogr.: p. [36-38.]; Gb. tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Tej utánzat; Növényi eredetű alapanyagok; Tejszín; Emulgeálószer; Rizs; Szójatermékek; Élelmiszerhabok; Kókuszkrém; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:23 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5007 |


