MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejanalóg élelmiszerek technológiai megítélése

Kovács, Anna Zsófia (2018) Tejanalóg élelmiszerek technológiai megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Osszefoglalo.pdf] Szöveg
Osszefoglalo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (47kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389495; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy stakirány; Bibliogr.: p. [36-38.]; Gb. tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Tej utánzat; Növényi eredetű alapanyagok; Tejszín; Emulgeálószer; Rizs; Szójatermékek; Élelmiszerhabok; Kókuszkrém;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 13:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5007
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése