Kovács, Anna Zsófia (2018) Tejanalóg élelmiszerek technológiai megítélése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Osszefoglalo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Osszefoglalo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (47kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389495; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy stakirány; Bibliogr.: p. [36-38.]; Gb. tanszéki jel; Laktózmentes termékek; Tej utánzat; Növényi eredetű alapanyagok; Tejszín; Emulgeálószer; Rizs; Szójatermékek; Élelmiszerhabok; Kókuszkrém; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5007 |