MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tej- és tejtermékek az emberi táplálkozásban

Nagy, Tímea (2015) Tej- és tejtermékek az emberi táplálkozásban. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Timea.pdf] Szöveg
Nagy_Timea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398491; Budapest; Agrár és természettudományi szakfordító szakirányú továbbképzés; L. tanszéki jel; Élelmiszerbiztonság; Tejtermékek; Táplálkozási zavarok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 13:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szlukovényi, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5004
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése