MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tej és szójadara hidrolizátumok molekulatömeg eloszlásának és allergenitásának vizsgálata

Szécsi, Gábor (2015) Tej és szójadara hidrolizátumok molekulatömeg eloszlásának és allergenitásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szecsi_Gabor.pdf] Szöveg
Szecsi_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369798; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: 48-51.; Fi. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Tej; Szójafehérjék; Tejfehérje; ELISA technika; Membrán-szűrési eljárások; HPLC rendszer; Enzimes hidrolízis; Allergének;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Koris, András
-
-
Konzulens
Dernovics, Mihály
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5003
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése