MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Termékspecifikus érzékszervi referencia sztenderdek összehasonlító elemzése a bor példáján

Pap, Orsolya (2018) Termékspecifikus érzékszervi referencia sztenderdek összehasonlító elemzése a bor példáján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pap_Orsolya.pdf] Szöveg
Pap_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389287; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [31-32.]; ÁÉ. tanszéki jel; Borbírálat; Érzékszervi vizsgálat; Aromavizsgálat; Színvizsgálat; Referencia anyag; Fogyasztói magatartás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 13:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4965
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése