Forgács, Regina (2020) Térben és időben elkülönített kombinált tartósító eljárások (hő-és hidrosztatikus nyomáskezelés) hatásának vizsgálata a csirkemell műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegForgacs_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426346; Budapest; Bibliogr.: p.46-49.; Ht. tanszéki jel; Húsminőség; Csirkehús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tárolhatóság; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:07 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4954 |


