Forgács, Regina (2018) Térben és időben elkülönített hő-és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinációinak hatásának vizsgálata a csirkemell érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegForgacs_Regina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389153; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Vákuum-csomagolás; Tartósítás. nyomás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:06 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4952 |


