Rádai, Bernadett (2015) Tejtermék imitációk versenyképessége és fogyasztói preferenciája Magyarországon. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Radai_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Radai_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369847; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Élelmiszer kereskedelem szakirány; Bibliogr.: 44-46.; Élip. tanszéki jel; Tejtermékek; Tejtermék-imitátumok; Fogyasztói magatartás; Turó Rudi; Tejfel; Tejszín; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - Konzulens Sipos, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4929 |