MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejtermék imitációk versenyképessége és fogyasztói preferenciája Magyarországon

Rádai, Bernadett (2015) Tejtermék imitációk versenyképessége és fogyasztói preferenciája Magyarországon. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Radai_Bernadett.pdf] Szöveg
Radai_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369847; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Élelmiszer kereskedelem szakirány; Bibliogr.: 44-46.; Élip. tanszéki jel; Tejtermékek; Tejtermék-imitátumok; Fogyasztói magatartás; Turó Rudi; Tejfel; Tejszín; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fehér, Orsolya
-
-
Konzulens
Sipos, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4929
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése