Rádai, Bernadett (2015) Tejtermék imitációk versenyképessége és fogyasztói preferenciája Magyarországon. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegRadai_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369847; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Élelmiszer kereskedelem szakirány; Bibliogr.: 44-46.; Élip. tanszéki jel; Tejtermékek; Tejtermék-imitátumok; Fogyasztói magatartás; Turó Rudi; Tejfel; Tejszín; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:20 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fehér, Orsolya - - Konzulens Sipos, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4929 |


