MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejsavbaktériumok előfordulása palackos erjesztésű pezsgőkészítésben

Konkoly, Krisztina (2012) Tejsavbaktériumok előfordulása palackos erjesztésű pezsgőkészítésben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Konkoly_Krisztina.pdf] Szöveg
Konkoly_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332566; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 36-37.; Bor. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Pezsgőgyártás; Pezsgőerjesztés; Pezsgők; Palackos erjesztés; Törley Tokaji Doux; Malolaktikus fermentáció; Törley Casino Sec;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 14:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Magyar, Ildikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4923
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése