Kovács, Anikó (2016) Tejporral dúsított szeletesárú gyártmányfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Aniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382708; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Gb. tanszéki jel; Fehérjeszelet; Édesipari technológia; Táplálkozási érték; Érzékszervi vizsgálat; Tejpor; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4919 |