Dobos, Gabriella (2012) Tejes gyümölcsfagylaltok minőségének alakulása a tejkomponens változtatásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegDobos_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332065; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-54.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Tejalapú termék; Jégkrémek; Élelmiszer-vizsgálat; Jégkrémgyártás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 13:25 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4912 |


