Ruff, Dominika (2014) Tej homogénezésének lehetősége ultrahanggal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csathone_Ruff_Dominika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csathone_Ruff_Dominika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371343; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 54-56.; Ht. tanszéki jel; Homogénezés; Tejipari technológia; Ultrahang alkalmazása; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 14:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4905 |