MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tej homogénezésének lehetősége ultrahanggal

Ruff, Dominika (2014) Tej homogénezésének lehetősége ultrahanggal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csathone_Ruff_Dominika.pdf] Szöveg
Csathone_Ruff_Dominika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371343; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 54-56.; Ht. tanszéki jel; Homogénezés; Tejipari technológia; Ultrahang alkalmazása; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 14:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4905
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése