Papp, Ferenc (2019) A tea eredetvizsgálatának analitikai lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegPapp_Ferenc.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391740; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 41-43.; Ké. tanszéki jel; Tea; Eredetvédelem; NIRS; Főkomponens analízis; Zöld teák; Fekete tea; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:57 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4893 |


