MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tea cream kiválásának vizsgálata fekete és zöld tea ital esetén

Hernádi, Eszter Bettina (2016) Tea cream kiválásának vizsgálata fekete és zöld tea ital esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hernadi_Eszter_Bettina.pdf] Szöveg
Hernadi_Eszter_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382582; Budapest; Biomérnök BSc szak, Környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 38-41.; Ég. tanszéki jel; Tea; Teahulladék; Tea cream; Szárazanyag-tartalom; Koffeintartalom; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 15:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4892
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése