Hernádi, Eszter Bettina (2016) Tea cream kiválásának vizsgálata fekete és zöld tea ital esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hernadi_Eszter_Bettina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hernadi_Eszter_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382582; Budapest; Biomérnök BSc szak, Környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 38-41.; Ég. tanszéki jel; Tea; Teahulladék; Tea cream; Szárazanyag-tartalom; Koffeintartalom; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 15:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4892 |