MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tartósítószermentes zöldségkrémek mikrobiológiai kockázatot jelentő patogéneinek prediktív modellezése

Kalinák, Csilla (2017) Tartósítószermentes zöldségkrémek mikrobiológiai kockázatot jelentő patogéneinek prediktív modellezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kalinak_Csilla.pdf] Szöveg
Kalinak_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373603; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 37-41.; Mb. tanszéki jel; Zöldségpüré; Hőkezelés; Mikrobiológiai kockázat; Antimikrobás hatás; Bacillus cereus; Clostridium botulinum; Patogén baktériumok; Listeria monocytogenes; Predektív mikrobiológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 12:01
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4870
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése