Kalinák, Csilla (2017) Tartósítószermentes zöldségkrémek mikrobiológiai kockázatot jelentő patogéneinek prediktív modellezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKalinak_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373603; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 37-41.; Mb. tanszéki jel; Zöldségpüré; Hőkezelés; Mikrobiológiai kockázat; Antimikrobás hatás; Bacillus cereus; Clostridium botulinum; Patogén baktériumok; Listeria monocytogenes; Predektív mikrobiológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 12:01 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4870 |


