Bíró, Krisztián (2020) A BBQ technológia és az előkezelés hatása a sertéshús egyes minőségjellemzőir. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Biro_Krisztian.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Biro_Krisztian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427478; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.53-58.; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Sertéshús; Hőkezelés; BBQ technológia; Húspácolás; Húsminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 09:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/487 |