MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A BBQ technológia és az előkezelés hatása a sertéshús egyes minőségjellemzőir

Bíró, Krisztián (2020) A BBQ technológia és az előkezelés hatása a sertéshús egyes minőségjellemzőir. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Biro_Krisztian.pdf] Szöveg
Biro_Krisztian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ427478; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.53-58.; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Sertéshús; Hőkezelés; BBQ technológia; Húspácolás; Húsminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 09:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/487
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése