Drobecz, Árpád (2011) Tartósítószerek hatása a tojás-lé termékek kalorimetrikus tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Drobecz_Arpad.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Drobecz_Arpad.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333701; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök szak; Bibliogr.: p. 32-35.; Ht. tanszéki jel; Tojáslé; Tojáskészítmények; Tartósítás. hőkezelés; Élelmiszerbiztonság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Németh, Csaba - - Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4869 |