Drobecz, Árpád (2011) Tartósítószerek hatása a tojás-lé termékek kalorimetrikus tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegDrobecz_Arpad.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ333701; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök szak; Bibliogr.: p. 32-35.; Ht. tanszéki jel; Tojáslé; Tojáskészítmények; Tartósítás. hőkezelés; Élelmiszerbiztonság; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2011 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:56 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Németh, Csaba - - Konzulens Friedrich, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4869 |


