Szépfalvi, Enikő (2015) Tartályban és hordóban erjedt Cabernet Franc összehasonlítása klasszikus analitikai paraméterek- és színanyagösszetétel szempontjából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegSzepfalvi_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370649; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Borászat és üdítőipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 30.; Bor. tanszéki jel; Cabernet franc; Antociánok; HPLC rendszer; Alkoholos erjedés; Tartály bor; Hordós bor; Színanyagok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:33 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4865 |


