Propszt, Alexandra (2020) A tárolási hőmérséklet hatása módosított atmoszférás csomagolású halfilék eltarthatóságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Propszt_Alexandra_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Propszt_Alexandra_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430250; Budapest; Bibliogr.: fol 36-38.; Ht. tanszéki jel; Ponty; Halfeldolgozás; Vákuum-csomagolás; Védőgázás csomagolás; Halhús; Eltarthatóság; Tárolás. módosított atmoszférában; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pintér, Richárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4859 |