Papp, Angéla (2012) A barrique hordós és a fakészítményekkel történő borérlelés összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPapp_Angela.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326712; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-47.; Bor. tanszéki jel; Barrique érlelés; Borászati technológia; Tölgyfahordó; Borérlelés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 09:25 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásti, György - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/482 |


