MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A szőlőtörköly hasznosíthatóságának élelmiszeripari lehetőségei

Mikes, Bernadett (2020) A szőlőtörköly hasznosíthatóságának élelmiszeripari lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mikes_Bernadett_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Mikes_Bernadett_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430436; Budapest; Bibliogr.: fol 38-48.; Kot. tanszéki jel; Szőlőtörköly; Melléktermékek; Funkcionális élelmiszerek; Bioaktív elemek; Élelmiszer-hulladékok; Hulladék-újrafelhasználás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pálócziné Furulyás, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4788
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése