Mazzag, Dorina (2020) Szőlőtörköllyel dúsított sütőipari termék fejlesztése és tárolási vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegMazzag_Dorina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ425670; Budapest; Bibliogr.: p. [44-49].; Kot. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Kekszgyártás; Zabkeksz; Szőlőtörköly; Szőlőmagliszt; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:16 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4785 |


