MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szőlőtörköllyel dúsított sütőipari termék fejlesztése és tárolási vizsgálata

Mazzag, Dorina (2020) Szőlőtörköllyel dúsított sütőipari termék fejlesztése és tárolási vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mazzag_Dorina.pdf] Szöveg
Mazzag_Dorina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425670; Budapest; Bibliogr.: p. [44-49].; Kot. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Kekszgyártás; Zabkeksz; Szőlőtörköly; Szőlőmagliszt;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pálócziné Furulyás, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4785
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése