Mazzag, Dorina (2020) Szőlőtörköllyel dúsított sütőipari termék fejlesztése és tárolási vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mazzag_Dorina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mazzag_Dorina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425670; Budapest; Bibliogr.: p. [44-49].; Kot. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Kekszgyártás; Zabkeksz; Szőlőtörköly; Szőlőmagliszt; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4785 |