MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szőlőtörköllyel dúsított pékáru termékfejlesztése és az eltarthatóságra gyakorolt hatásának vizsgálata

Költő, Enikő (2020) Szőlőtörköllyel dúsított pékáru termékfejlesztése és az eltarthatóságra gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kolto_Eniko_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Kolto_Eniko_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430462; Budapest; Bibliogr.: fol 40-43.; Kot. tanszéki jel; Szőlőtörköly; Hulladék-újrafelhasználás; Élelmiszer-hulladékok; Tönkölybúza; Szőlőmagliszt; Zsemlekészítés; Sütőipari technológia; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pálócziné Furulyás, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4784
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése