Költő, Enikő (2020) Szőlőtörköllyel dúsított pékáru termékfejlesztése és az eltarthatóságra gyakorolt hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kolto_Eniko_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kolto_Eniko_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430462; Budapest; Bibliogr.: fol 40-43.; Kot. tanszéki jel; Szőlőtörköly; Hulladék-újrafelhasználás; Élelmiszer-hulladékok; Tönkölybúza; Szőlőmagliszt; Zsemlekészítés; Sütőipari technológia; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4784 |