MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szőlőmagliszttel történő dúsítás hatásának vizsgálata a szalagos fánk tulajdonságaira

Polyákovity, Éva (2019) Szőlőmagliszttel történő dúsítás hatásának vizsgálata a szalagos fánk tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Polyakovity_Eva_S9.pdf] Szöveg
Polyakovity_Eva_S9.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398002; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [51-55.]; Gb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Fánk; Tésztaipari technológia; Búzaliszt; Szőlőmagliszt; Lisztkeverék; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4775
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése