Polyákovity, Éva (2019) Szőlőmagliszttel történő dúsítás hatásának vizsgálata a szalagos fánk tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Polyakovity_Eva_S9.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Polyakovity_Eva_S9.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398002; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [51-55.]; Gb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Fánk; Tésztaipari technológia; Búzaliszt; Szőlőmagliszt; Lisztkeverék; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4775 |