Krausz, Frigyes (2014) Szomolyai Feketecseresznye és Vilmoskörte cefrék észtereződésének, illetve párlatainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Krausz_Frigyes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Krausz_Frigyes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371304; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 64-65.; Sör. tanszéki jel; Cseresznyepálinka; Pálinkafőzés; Vilmos körte; Cefrézés; Át-észterezés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4747 |