Aranyossy, Balázs (2013) A banán érése során lejátszódó változások vizsgálata, új módszerekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegAranyossy_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332315; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: árukezelés és áruforgalmazás; Bibliogr.: p. 53-54.; Áf. tanszéki jel; Banán; Roncsolásmentes mérési módszerek; Élelmiszerbiztonság; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 09:16 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/472 |


