Nyikes, Nándor (2012) Szilárd fázisú mikroextrakció alkalmazása kávéőrlemények illatanyagainak kivonására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nyikes_Nandor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nyikes_Nandor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326595; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 54-57.; Ék. tanszéki jel; Kávé; Aromaanyagok; Pörkölt kávé; Extrakció; Szilárdfázisú mikroextrakciós technika; Illatanyagok; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Korány, Kornél - - Konzulens Csóka, Mariann - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4710 |