MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szezámmaggal kevert csokoládé kifejlesztése

Kiss, Marcell (2015) Szezámmaggal kevert csokoládé kifejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Marcell.pdf] Szöveg
Kiss_Marcell.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370579; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-37.; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Édesipari technológia; Szezám; Pörkölés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4694
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése