Szücs, Fanni (2018) A szelídgesztenye-liszt fizikai tulajdonságainak és különböző élelmiszeripari termékekben való felhasználásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szucs_Fanni.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szucs_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389428; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-47.]; Gb. tanszéki jel; Gesztenyeliszt; Húspép; Piskóta; Gélek; Sertéshús; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4648 |