MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A szelídgesztenye-liszt fizikai tulajdonságainak és különböző élelmiszeripari termékekben való felhasználásának vizsgálata

Szücs, Fanni (2018) A szelídgesztenye-liszt fizikai tulajdonságainak és különböző élelmiszeripari termékekben való felhasználásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szucs_Fanni.pdf] Szöveg
Szucs_Fanni.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389428; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-47.]; Gb. tanszéki jel; Gesztenyeliszt; Húspép; Piskóta; Gélek; Sertéshús; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4648
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése