Juhász, Adrienn (2017) Szeletelt körte eltarthatóságának növelése nyomáskezeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Juhasz_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Juhasz_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375979; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; ÁÉ. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Körte; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Szeletelt termék; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4646 |