Juhász, Adrienn (2017) Szeletelt körte eltarthatóságának növelése nyomáskezeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegJuhasz_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ375979; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; ÁÉ. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Körte; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Szeletelt termék; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:06 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4646 |


