MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szeletelt körte eltarthatóságának növelése nyomáskezeléssel

Juhász, Adrienn (2017) Szeletelt körte eltarthatóságának növelése nyomáskezeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Juhasz_Adrienn.pdf] Szöveg
Juhasz_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375979; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; ÁÉ. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Körte; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Szeletelt termék; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4646
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése