MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szeletelt, főtt tojástermékek eltarthatósága és csomagolásának lehetőségei

Timár, Fabiána (2014) Szeletelt, főtt tojástermékek eltarthatósága és csomagolásának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Timar_Fabiana.pdf] Szöveg
Timar_Fabiana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370772; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Tojáskészítmények; Főtt tojás; Tojáslé; Tojáspor; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4644
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése