Timár, Fabiána (2014) Szeletelt, főtt tojástermékek eltarthatósága és csomagolásának lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Timar_Fabiana.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Timar_Fabiana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370772; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; Ht. tanszéki jel; Tojáskészítmények; Főtt tojás; Tojáslé; Tojáspor; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4644 |