Vámosi, Lilla Ágnes (2018) Szeletelt alma eltarthatóságának növelése UV fénnyel való kezeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vamosi_Lilla _Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vamosi_Lilla _Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389302; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; ÁÉ. tanszéki jel; Almakészítmények; Almafeldolgozás; Vákuum-csomagolás; UV sugárzás; Tartósítás. sugárzás; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4642 |