Karát, Attila (2016) Szeletelt alma eltarthatóságának növelése nyomáskezeléssel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Karat_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Karat_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381900; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 42-43.; ÁÉ. tanszéki jel; Szeletelt termék; Almaszelet; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tartósítás. nyomás; Eltarthatóság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4641 |