Tóth, Krisztina (2015) Szeder alkalmazhatóságának vizsgálata probiotikus termék fejlesztéséhez. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegToth_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ368328; Budapest; Biomérnök Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-45.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Szeder; Tejsavbaktériumok; Szója; Antioxidánsok; Gyümölcslégyártás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:15 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4619 |


